3 2 1... we nemen een vliegende start!

Alles staat klaar om morgen onze 20 kleuters uit de 3de kleuterklas te verwelkomen! 

Er werden heel wat zaken vernieuwd en de juffen dachten goed na over de invulling van de hoeken. Deze eerste week wordt gebrainstormd met de kinderen over mogelijke projecten die we dit jaar willen uitwerken.

Met deze foto's kunnen jullie al eens spieken in de nieuwe klas, morgen kunnen we dit allemaal 'live' ontdekken! :-D

 

Graag tot morgen!

 

'We nemen een vliegende start!', maar wat betekent dit eigenlijk?  En wat als je je eigenlijk niet zo zeker van je stuk voelt... en je geen zin hebt in een 'vliegende start'?

 

Via dit prentenboek (Prentenboek van het jaar 2021!) maken we écht een vliegende start waarbij gevoelens herkenbaar en bespreekbaar gemaakt worden. We zetten in op een 'open mindset': ik kan het nog niet maar ik zal zeker proberen en wie weet... lukt het plots wel!