Kerstfeestje met gezond aperitiefje

Bij een feestje hoort een uitnodiging... we staken alle picto's van de kleuters in een zakje en trokken om beurten een naam.ย Eens we wisten voor wie we een kaart zouden maken werd nagedacht wat we op de kaart zouden 'schrijven' of tekenen. ย Juf Karine kwam ons helpen in klas en zo werden de kaarten in 1 voormiddag afgewerkt, fijn was dat! Alle kaarten werden met heel veel zorg afgewerkt (trotse juf!) en plechtig overhandigd. ย Op zo'n momenten voel je de warmte en sfeer van onze klasgroep... ๐Ÿ’“

In de andere hoekjes werden ondertussen ook heel wat werkjes afgewerkt. Vrijdag gaat de werkjestas immers mee naar huis. ๐Ÿ™‚

Gisteren was het dan zover!ย  Blije gezichtjes, allen verkleed of uitgedost... klaar voor het feestje!

Na het vieren van de verjaardag van onze Lucas begonnen we de namiddag met onze gezonde aperitief: heerlijke, verse sinaasappel- en groentensap en een puntzakje knapperige groentjes met dipsausjes.ย  Er was ook nog tijd om een dansje te plasseren zoals het op een echt feest hoort... wij zijn alvast klaargestoomd voor de feestdagen!ย