Bezoek huis in aanbouw van klasvriendje Lotte

Ook al zijn we nu volop in de sfeer van Pasen, toch brachten we deze week een bezoekje aan het toekomstige huis van onze Lotte in Ettelgem.  Het project rond 'Bouwen' ligt nog vers in ons geheugen en er was heel wat interessants te zien.  Stagiaires Ellen en Tyara stapten met ons mee, zij komen later dit schooljaar nog stage doen in onze klas.

We zagen dat de muren net gepleisterd waren en dat de echte vloer er nog niet ligt.  Verder zagen we heel veel kabels voor elektriciteit en zochten samen waarvoor die konden dienen: voor de TV, om iets op te laden, voor de vaatwasmachine, voor de lichten, ... slimme kindjes in onze klas, hoor!

Daarnaast zagen we ook blauwe en rode buizen voor water: ook hier wisten sommige kleuters dat rood voor warm staat en blauw voor koud. We zochten samen ook uit waarvoor de verschillende ruimtes zouden dienen, maar Lotte kon ons hierbij goed helpen. :-)

Dankjewel aan de ouders van Lotte, het was een boeiende uitstap!