Mijn mama is een topmodel!

Toen we het versje van kleuterkoekjes, 'Mijn mama is een topmodel' hoorden waren we meteen verkocht! De kleuters waren ook direct enthousiast maar dan begint het zoeken weer naar een passend geschenkje dat bij het versje hoort... niet simpel!

 

Op onze jaarbrainstorm hadden een heel aantal kleuters aangegeven dat ze eens een modeshow wilden doen... Ok, dat past al perfect bij het versje.  En we hadden in de kelder heel wat potten van melkpoeder staan... maar wat kan je daar mee doen??

 

Als de juffen geen raad weten, dan weten de kleuters dat zeker!  Team kleuters to the rescue!  Zo'n pot kan dienen om...

- je sleutels/sleutelbos in te doen

- om lieve briefjes, tekeningetjes in te steken

- om je gsm en laders in op te bergen (heel wat mama's hebben hiermee problemen blijkbaar )

- extra sfeer thuis te brengen met een kaarsje in

- een klein bloempotje in te zetten

- spulletjes uit de badkamer in op te bergen

- snoep en allerlei lekkers in op te bergen

 

The sky is the limit hé, volgens de kleuters!  De max toch!?

 

De modeshow boksten we in een woensdagvoormiddag in elkaar, zonder veel voorbereid maar spontaan.  Zie ze glunderen... de één al wat meer swung dan de ander maar allemaal met één duidelijke boodschap: 'Mijn mama is écht wel een topmodel!'