25 september: Esper is 4 jaar én Jack is 5 jaar!

Dubbel feest in klas!  Pannenkoeken en een drankje, het eerste verjaardagsfeestje van dit schooljaar is geslaagd!  Esper koos een garage-kroon en Jack een beyblade-kroon. Proficiat, jongens!

3 Oktober: Niel is 5 jaar!

Gek van donuts en dino's... de ideale mix voor een fantastisch verjaardagsfeest voor onze Niel!  Nog een drankje om de dag af te sluiten en het feest is geslaagd. :-)

9 oktober: Lotte is 5 jaar!

Een kroon van Skye (paw patrol) en de allerlekkerste berencakejes... jummie jummie, dat was smullen!

Gelukkige verjaardag, lieve Lotte!

2 december: Yana is 5 jaar!

Onze lieve Yana werd donderdag 5 jaar!  Ze is helemaal in de ban van de nieuwe K3 en koos dan ook een K3 kroon.  Ze bracht heerlijke cake en cupcakes mee en wij zongen en juichten om het luidst.... fijne verjaardag, Yana!  

6 december: Mathis is 4 jaar!

Jarig zijn op dezelfde dag als Sinterklaas, Mathis vindt dat geweldig!  Hij trakteerde met donuts en een lekker sapje, fijn toch dat we al die feestjes in klas mogen doen!  Mathis houdt van Marshall van Paw Patrol en koos dan ook een kroon van Marshall (én drankjes! :-) )

22 december: Lucas is 5 jaar!

Onverwachts sluit de school een weekje vroeger... maar we zorgen er natuurlijk voor dat onze vriend Lucas zijn verjaardag kan vieren in klas.  Lucas houdt van racewagens en kiest dan ook een kroon met een autobaan en sjieke wagens.

De lekkere koekjes van mama en papa werden zeker gesmaakt!  Lucas bracht een kassa mee in de verjaardagstrolley, een extra attribuut in onze winkel is wel tof voor één dagje.