25 september: Esper is 4 jaar én Jack is 5 jaar!

Dubbel feest in klas!  Pannenkoeken en een drankje, het eerste verjaardagsfeestje van dit schooljaar is geslaagd!  Esper koos een garage-kroon en Jack een beyblade-kroon. Proficiat, jongens!

3 Oktober: Niel is 5 jaar!

Gek van donuts en dino's... de ideale mix voor een fantastisch verjaardagsfeest voor onze Niel!  Nog een drankje om de dag af te sluiten en het feest is geslaagd. :-)

9 oktober: Lotte is 5 jaar!

Een kroon van Skye (paw patrol) en de allerlekkerste berencakejes... jummie jummie, dat was smullen!

Gelukkige verjaardag, lieve Lotte!

2 december: Yana is 5 jaar!

Onze lieve Yana werd donderdag 5 jaar!  Ze is helemaal in de ban van de nieuwe K3 en koos dan ook een K3 kroon.  Ze bracht heerlijke cake en cupcakes mee en wij zongen en juichten om het luidst.... fijne verjaardag, Yana!  

6 december: Mathis is 4 jaar!

Jarig zijn op dezelfde dag als Sinterklaas, Mathis vindt dat geweldig!  Hij trakteerde met donuts en een lekker sapje, fijn toch dat we al die feestjes in klas mogen doen!  Mathis houdt van Marshall van Paw Patrol en koos dan ook een kroon van Marshall (én drankjes! :-) )

22 december: Lucas is 5 jaar!

Onverwachts sluit de school een weekje vroeger... maar we zorgen er natuurlijk voor dat onze vriend Lucas zijn verjaardag kan vieren in klas.  Lucas houdt van racewagens en kiest dan ook een kroon met een autobaan en sjieke wagens.

De lekkere koekjes van mama en papa werden zeker gesmaakt!  Lucas bracht een kassa mee in de verjaardagstrolley, een extra attribuut in onze winkel is wel tof voor één dagje.

1 februari: Bennthe is 6 jaar!

Jummie jummie cakejes, een drankje en 2 klasgeschenkjes waar we nog lang plezier zullen aan beleven! Dankjewel Bennthe, een dagje met een strikje rond. :-) 

20 april: Rogier is 6 jaar!

Rogier is in zoveel dingen geïnteresseerd, niet verwonderlijk dat hij een hele originele kroon koos voor zijn 6de verjaardag! Een kroon van Egypte met piramides, farao's en sarcofagen... dat moet lukken!

De lekkere donuts en het sapje zorgden ervoor dat het een feestje ook heel smakelijk was. ;-)

Dank voor het fijne klasgeschenk: een informatief boek over het lichaam... we bekeken het al eens samen in klas, maar het zal zeker nog veel bekeken en voorgelezen worden!

21 april: Hayleigh is 6 jaar!

Onze lieve Hayleigh is vandaag 6 jaar geworden! Heerlijke pannenkoeken, een sapje en een kroon van pawpatrol maakten er een spetterend feest van!  Wat een fantastische helper is Hayleigh bij het uitdelen van de pannenkoeken... zo kennen we haar! Geniet nog van jouw verjaardag, Hayleigh!

1 maart: Fran is 5 jaar!

Een verjaardag in carnavalstijl! 

6 mei: Helena is 5 jaar!

Helena heeft een specifieke wens voor haar kroon: een bloemenkroon in blauwe tinten! 

13 juni: Annalisa is 5 jaar!

Tijdens de laatste maand van het schooljaar werd Annalisa 5 jaar! Annalisa is fan van Like Me, dat is te zien aan haar kroon én haar traktaat! Wat een leuke (én lekkere) dag is dit voor onze klas!

28 juni: Wannes is 6 jaar!

Nét voor we de zomervakantie ingaan, wordt deze lieve kerel 6.

Wannes koos een Egypte-kroon en trakteerde met zijn zelfgemaakte cupcakes... heerlijk!

Zijn jarig tijdens de vakantie: Ties (9 juli 5 jaar) en Liv (13 juli 5 jaar)

Natuurlijk vieren we ook de feestvarkens die tijdens de zomervakantie jarig zijn.  Proficiat, Ties en Liv! Geniet nog van jullie verjaardag op de dag zelf! ;-) Fijn dat we nu al konden meegenieten.